Almanya'da yaşayan Türk Öğrencileri Kocaali`yi gezdi

Almanya Üniversitelerinde eğitim gören 23 bayan 20 erkek öğrenci “Ecdada Yolculuk” projesi kapmasında Kocaali`yi gezdi.

Yurtdışı Türkler Başkanlığı  ve Kocaali Belediyesi ortaklaşa düzenlediği “Ecdada Yolculuk” projesi kapmasında Almanya Üniversitelerinde eğitim gören 23 bayan 20 erkek öğrenci, Türkiye`ye gelerek Kocaali`yi tanıma fırsatı buldular. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar,  “Sizler de bizim evlatlarımızsınız, Sizlerin vatanınızı daha iyi tanıması ve kültürünüze sahip çıkması amacıyla yapılmış olan bu çalışmayı önemsiyoruz. Ülkemizin tarihini ve manevi şahsiyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını belirten Acar;  öğrencilere Türkiye Cumhuriyetinin yurt dışındaki gönüllü elçileri olduklarını hatırlatarak, onlara şahsiyetli, vakur, Ecdada layık kimlik kazanmaları yönünde açıklamalarda bulundu.

Kocaali Belediyesince ağırlanan öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyleyip teşekkür ettiler.