Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Başkan Acar`ı ziyaret etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar`ı ziyaret etti.

Anavatan Partisi'nde iki dönem Sakarya Milletvekilliği yapan Mustafa Kılıçaslan`ın cenazesine katılmak üzere Kocaali`ye gelen Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Ak ve beraberindeki heyet ile birlikte Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar`ı ziyaret etti.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar`ın çok önemli hizmetleriyle Kocaali`nin yüzünü değiştirdiğini belirten Bakan Yardımcısı Çelik,” Kocaali her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Çalışmalarından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz “ dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Acar; ”Bakanımızın güçlü desteği ile hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Her zaman yanımızda olan Bakanımıza ilçe halkım adına teşekkür ediyorum”  dedi.