Başkan Acar’dan müjdeli haber

Başkan Acar;  ‘Kardeş Belediye’ protokolü kapsamında Körfez Belediyesi işbirliği ile Yeni Mahalle’de yapımına başladığımız parkın üst yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman sosyal donatı alanları ile ilçemizin en güzel parklarından biri olacak” dedi

Kocaali Belediyesi ve Körfez Belediyesi iş birliği ile Yeni Mahalle’de 6 bin metre kare alan üzerine inşa edilen parkta alt ve üst yapı çalışmaları, sosyal donatı alanları çalışmaları devam ediyor.

Dostluk parkında sona gelindi
Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar,” Kocaali Belediyesi ve Körfez Belediyesi işbirliği ile Yeni Mahalle’de 6 bin metrekarelik alan üzerine yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak Yeni Mahalle Dostluk parkında inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ağaçlandırma, aydınlatma, çocuk oyun grupları, oturma alanları, futbol sahası inşaatı çalışmaları tamamlandı. Tüm sosyal donatı alanları tamamlanarak nisan ayında hemşehrilerimizin hizmetine açılacak.

Yeni Mahalle’ye Millet Bahçesi ve Dostluk Parkı Geliyor
Sözlerine devam eden Başkan Acar “Bu vesile ile İlçemizin en güzel mahallerinden olan Yeni Mahallemizde Körfez Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz Dostluk Parkı’nın kullanım alanı 6 bin metrekareden, 10 bin metre kareye çıkartarak; Yeni Mahalle Dostluk Parkı ve Millet Bahçesi konseptine çeviriyoruz. Bu projemizin de, plan ve proje taslakları hazırlandı. Seçimlerden sonrada çalışmamızı hayata geçireceğiz. Bizim bir hayalimiz var, bizim bir sevdamız var, o da Kocaali. İnşallah önümüzdeki dönem de “Kocaali için Hız Kesmeden Devam” ifadelerini kullandı.