Başkan ACAR Oyunu Kullandı

Anayasa Değişikliğini içeren referandum için oyunu İmam Hatip Ortaokulu’nda kullanan Başkan ACAR, “Referandum oylamasının; ülkemiz için en güzeli, en iyisi olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet ACAR, Anayasa Değişikliğini içeren Referandum için oyunu kullandı. Eşi Türkan ACAR  ile birlikte İmam Hatip Ortaokulu’nda 1056 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan ACAR , “Bugün bir kez daha vatandaşlık görevimizi yapmak üzere sandık başındayız. Referandum oylamasının; ülkemiz için en güzeli, en iyisi olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Başkan ACAR, oy kullanma işlemlerinin ardından ilçemizdeki  sandıkları dolaştı. Sandık görevlileriyle sohbet eden ACAR, çalışmalarında kolaylıklar diledi.