Bir Milletin Uyanışı ve Direnişi

Kocaali olarak, 15 Temmuz’u hiç unutmadıklarını ve unutturmamak adına etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali’nin her zaman vatanına ve milli iradeye sahip çıktığını ve çıkacağını söyledi. Başkan Acar“15 Temmuz bir milletin uyanışı, dirilişidir” dedi.

Başkan Acar söyle devam etti.

“Üzerinden 1 yıl geçen ve 249 vatandaşımızın şehit,  2 bin 196 vatandaşımızın gazi olduğu hain darbe girişimi tüm ülkenin yüreğinde ilk günkü acısını koruyor. Milletin silahını millete doğrultan hain fetöcü grup 15 Temmuz 2016 günü ülke yönetimini kanlı bir şekilde ele geçirmeye çalışmıştı ancak Türk Milleti büyük bir kahramanlık göstererek darbeye karşı darbe yapmıştı. Elinde sadece Türk Bayrağı olan masum halka gözünü kırpmadan ateş eden hainler 24 saat bile geçmeden derdest edilmiştir. Bu badireli günleri unutmayan ve diriliş ruhunu diri tutmayı hedefleyen, Kocaali Belediyesi olarak 15 Temmuz anısına Cumartesi günü dolu dolu bir program bir program gerçekleştiriyoruz. Bütün hemşehrilerimizi o gece Kocaali Zafer Meydanına bekliyoruz” dedi.