Birlikteliğimiz devam etsin

Şehir genelinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Başkan ACAR , “Huzur coğrafyası olan Ülkemizde, İlimizde ve İlçemizde bayram sevinci yaşıyoruz. Tüm Gücümüzle birlikte bu ilçe için çalışıyor, bu şehir için gayret gösteriyoruz. İnşallah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza ederek ilçemizi daha ileri noktalara taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğiz. İyi bayramlar Kocaali” dedi.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet ACAR, Ramazan Bayramı kapsamında ilçe genelinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı. Belediye Başkanlığı, AKParti Hizmet Binası ve Merkez Camii’nde Belediye Başkanı Ahmet ACAR, Sakarya Akparti Milletvekilli Prof.Dr Mustafa İSEN, Akparti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Fatih SEVİNDİK, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yrd. İrfan ÇELİK, Akparti İlçe Başkanı Basri Burak AK, İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ali Haydar GÖREN, kamu kurum ve kuruluşları üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

İyi bayramlar Kocaali
Vatandaşların bayramını tebrik eden Başkan ACAR, hayırlı bayramlar diledi. “Mübarek Ramazan ayının ardından bayrama kavuştuk. İlçemizin genelinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine katılarak, vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ettik. İnşallah Rabbim bizleri nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde eriştirsin” dedi.

Birlik beraberliğimizi muhafaza edelim
Başkan ACAR, “Bayram kardeşliktir. Huzur coğrafyası olan Ülkemizde, İlimizde ve İlçemizde bayram sevinci yaşıyoruz. Tüm Gücümüzle birlikte bu ilçe için çalışıyor, bu ilçe için gayret gösteriyoruz. İnşallah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza ederek, şehrimizi daha ileri noktalara taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğiz. Rabbim bu bayramı tüm dünyada barışa vesile kılsın. Kocaali’mizin bayramını bir kez daha tebrik ediyor, sevdiklerinizle birlikte daha nice bayramlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.