Büyük Türkiye Yolunda Kararımız EVET

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Sakarya Milletvekili Sn. Şaban Dişli İlçemizi Ziyaret etti.
Muhtarlar ve Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Şaban DİŞLİ, büyük Türkiye yolunda çalışmalarımızı  büyük bir gayretle sürdürüyoruz..

Yarınlarımız için büyük Türkiye için kararımız Evet burada bulunan Muhtarlarımıza STK temsilcilerine bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. İfadelerini Kullandı

Belediye Başkanı ACAR; Parti için değil Büyük Türkiye için Evet. Yeni sistemde sürprizlere yer yok. Açıkları olan ve çekişmelerle enerji kaybına neden olan parlamenter sistemin değişmesini düşünüyoruz. Milletimiz yarın ne olacak demeden enerji kaybı yaşamadan işlerine devam etmeleri gerekiyor. Askeri darbelerle zarar verilen bir ülke değil gücünü doğrudan milletten alan bir sistem istiyoruz ifadelerini kullandı.

Ak Parti İlçe başkanı Basri Burak Ak; Bizim hedeflerimiz 2023 yılında büyük Türkiye'dir