Etiketsiz ürünlere taviz yok

İlçe genelindeki denetimlerini sıklaştıran Kocaali Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, marketleri denetledi. Market denetlemesi esnasında, ürünlerin fiyatları ve son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Gönül Rahatlığıyla Alışveriş
Tüketici haklarını korumak ve vatandaşların maddi açıdan zarara uğramalarına engel olmak için denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini belirten Kocaali Belediye Başkan Yardımcısı. Yakup Ekşi, “Denetimlerdeki temel amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığı ile alış-veriş yapmalarına ortam sağlamak. Sağlık noktasında önemsediğimiz hususlarla birlikte vatandaşlarımızın cebine zarar verecek fahiş fiyat uygulamalarına da izin vermiyoruz. Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın haklarına sahip çıkarak sağlıklı ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlayacağız.” dedi.