Gazilerimizden Başkan Acar’a ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaali Temsilciliği, Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında açıklama yapan Dernek Başkanı Yusuf Alemdar;
"Belediye Başkanımız Ahmet Acar’a çok teşekkür ediyoruz. Zaman ve mekân gözetmeksizin yanımızda oluyor, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bizler de canımızdan aziz bildiğimiz bu topraklar ve al sancağımız için, ne zaman ihtiyaç duyulsa göreve talip olmayı yine aynı şuur, bilinçle bu kutsal davada görev almayı onur bildik, bu vatan toprakları için seve seve canımızı vermeye razıyız” dedi.

Emanete sahip çıkmak zorundayız
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaali Temsilciğinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan ACAR; “Bizler canımızdan aziz bildiğimiz topraklar için şehit olan, gazi olan ağabeylerimize, kardeşlerimize minnet borçluyuz. Biz ne kadar yardım edersek edelim onların yapmış olduğu bu vatan hizmetinin haklarını ödeyemeyiz. Onların başlarının yere düştüğünü görmek bize acı verir, bunun için şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmalıyız. Onların emanet ettiği bayrağı daha ileriye götürmek zorundayız. Bizler sadece kendimizden sorumlu olan insanlar değiliz. Ülkemizin ve devletimizin güzel yarınları olabilmesi için okumak, araştırmak zorundayız. Bu şuur ve bilinçle genç kardeşlerimize doğru bilgiler aktarıp onların devletimize ve milletimize sağdık gençler olmasını sağlamalıyız. Bu vesile ile ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Muharip Gaziler Derneği Başkanımıza ve temsilcilerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.