GEREKİRSE İMAR PLANINI İPTAL EDERİZ..

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kocaali’de muhtarlarla bir araya geldi. Köfte Diyarı’nda gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Erdoğan, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ile muhtarlar katıldı.

Programda konuşan Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Erdoğan, “Tabii ki evet diyeceğiz. Köylerimiz de mahallelerimiz de evet diyor. Biz 16 Nisan’dan sonra dosyalarımızla sizi burada bekleyeceğiz” diye konuşurken Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise; “Kocaali’deki bu müstesna buluşma için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah en güzel sonuçlarla 17 Nisan sabahına çıkacağız” dedi.

İmar Planını İptal ederiz

Muhtarlarla zaman zaman bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, “İlçelerimizin, mahallelerimizin eksiklerini konuşuyoruz. Bu sefer hem önümüzdeki süreç için hem eksikliklerimizi konuşmak için buradayız. Ankara güçlü olursa biz güçlü oluyoruz. Yarın ne olacak endişesini ortadan kaldırmak için yeni bir sürece girdik. İnşallah bu süreci beraber atlatacak, ardından ilçe ve mahallelerimizin eksikliklerini tamamlamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza rahatsızlık veren meseleleri konuşup halletmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu askıya çıkan 1/1000 İmar Planı ile ilgili olarak; bir çalışma yapmadan onun  doğrularını ve  yanlışlıklarını  göremeyiz,  vatandaşlarımız itirazlarını  yapsınlar  bizde  gereken neyse  onu  yaparız, bizim  gizli kapaklı  işimiz  olmaz, halkımızı mağdur  etmeyiz. Gerekirse imar planını iptal eder, yeniden çizeriz Kocaalili  hemşehrilerim rahat  olsunlar. dedi