Hayaller gerçeğe dönüşür

Başkan Acar “Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kocaali Belediyesi iş birliği neticesinde bir çalışmamızın daha sonuna yaklaşıyoruz. Karşı Mahalleli gençlerimizin hayalleri, yakın bir zamanda gerçeğe dönüşecek. Şimdiden ilçemize ve Karşı Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kocaali Belediye iş birliği ile Karşı Mahalle’de Futbol Sahası çalışmaları devam ediyor.

Her şey daha güzel bir Kocaali için
Yapımı devam eden Karşı Mahalle Futbol Sahasında incelemelerde bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “ İlçemizin en güzel mahallerinden biri olan Karşı Mahallemizde Büyükşehir Belediyemizle birlikte çok güzel bir futbol sahası inşaat çalışmalarının son etabına gelindi. Yakın bir zamanda zemin düzenleme çalışmaları, kale direkleri, sosyal donatı alanları tamamlanarak ilçemizin ve karşı mahalleli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Bu çalışmalardan dolayı, bizleri ve Karşı Mahalleli gençleri kırmayarak, futbol sahasının yapımında büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Semt Futbol Sahaları geliyor
Sözlerine devam eden Başkan Acar; “ Seçimlerden sonraki beş yıl içerisinde ilçemizin birçok noktasına gençlerimizin ve ailelerimizin hoş vakit geçirebileceği, gençlerimizin spor aktivitelerini rahat yapabileceği “Semt Futbol Sahası” projelerimizi de hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.