HAYALLERİ GERÇEK OLDU

HAYALLERİ  GERÇEK OLDU

Kocaali ilçesinde yaşayan Zihinsel engelli kardeşler 42 yaşındaki Koray ve 47 yaşındaki Kortan Bekbulat `ın Ünlü Sanatçı Çoşkun Sabah`la tanışma hayalini Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar gerçekleştirdi.

Kocaali Belediyesince tahsis edilen araçla İstanbul`a  götürülen kardeşler, Çoşkun Sabahla  buluştular. Çoşkun Sabahla Düet  yapan kardeşlerin mutluluğu  gözlerinden okunuyordu.

Ünlü Sanatçı Çoşkun Sabah, engelli hayranlarının, kendisiyle tanışmasına vesile olan Belediye Başkanı Ahmet Acar`ı telefonla arayarak  Başkan Acar`a teşekkür etti.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; engelli kardeşlerin hayellerinin gerçekleşmesinde  randevu  verip  bu güzel günü  yaşattı için Ünlü Sanatçı Çoşkun Sabah teşekkür etti