İlçemize Kültür Merkezi Hayırlı Olsun

Kocaali Kültür Merkezi’nde proje hazırlıklarının tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, yeni projeyi kamuoyuyla paylaştı. Toçoğlu, “Projemizin içerisinde 300 kişilik konferans salonu, kafeterya, fuaye, çok amaçlı salon, spor-müzik-resim-bilgisayar sınıfları, kütüphane, seminer odası ve diğer bölümler bulunacak. Kocaali’ye hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce Kocaali’de inşa edeceklerini açıkladığı Kültür Merkezi’nin projesinin tamamlandığını söyledi. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, Kocaali Hızar Mahallesi’nde 4 bin 500 metrekarelik alana büyük beğeni kazanacak bir proje hediye edeceklerini ifade etti. Toçoğlu yeni merkezin tüm Kocaalili vatandaşların yeni buluşma noktası olacağına inandıklarını da açıklamalarına ekledi.

Hayırlı olsun
İlçenin Kocaali Hızar Mahallesi’nde yeni bir proje için düğmeye bastıklarını belirten Toçoğlu, “Kocaali Kültür Merkezi projemizin içerisinde 300 kişilik konferans salonu, kafeterya, fuaye, çok amaçlı salon, spor-müzik-resim-bilgisayar sınıfları, kütüphane, seminer odası ve diğer bölümler bulunacak. Yine bu merkezimiz de tıpkı diğerleri gibi ilçe sakinlerini bir araya getirecek eğitsel faaliyetlere ev sahipliği yapma özelliği taşıyacak. Kadın, çocuk, engelli, yaşlı kısacası herkes bu merkezimizde kendisine hitap eden faaliyetlere katılacak. Yada burada hizmet sunan arkadaşlarımız vatandaşlarımızın yanında olacaklar. Kısacası Kocaali’de de hayatı daha yaşanabilir kılacak ve güzelleştirecek bir adım atıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.