Kadıköy Mahallesi’nde Asfalt işlemleri tamamlandı

Kadıköy Mahallesi’nde Asfalt tamamlandı

Kadıköy Mahallesine yapılan çalışmalarla alakalı açıklama yapan Kocaali Kadıköy Mahallesi Muhtarı Sinan KIRIM, “Özel idarelerin kapanması ile birlikte alamadığımız hizmetleri Belediyemiz, ihtiyacımız olduğu her an yanımızda ve sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Kocaali Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ACAR’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmalarımız Devam Edecek

Fenişleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde hummalı bir şekilde çalışmalara devam ediliyor ekiplerimiz Soğuk asfalt, Beton, Stabilize ve Sıcak asfalt serim işleri ilerliyor. Yıl içerisinde çalışmaların tamamlanarak hızla gelişen bir Kocaali göreceğiz” ifadelerine yer verildi.

Belediye her an yanımızda

Kadıköy Mahallesi Muhtarı Sinan KIRIM, “Mahallemizde uzun yıllar yol sorunu yaşadık. Özellikle yaz aylarında ciddi bir araç trafiği ile karşı karşıya kalıyorduk. 2014 yılında yeni yasa ile Köyler, Mahalle statüsüne geçirilmesi ile birlikte hizmet alanına dahil olduk. Özel idareler döneminde bu kadar hızlı bir şekilde hizmet alamıyorduk. Ekipler tarafından incelemeler yapıldı. Mahallemizde yol sorunumuza önemli ölçüde çare olacak yeni bir kaynak kazandırıldı. Şimdi de Belediye tarafından mahallemiz için soğuk asfalt serim işlemi gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ACAR’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz, ihtiyacımız olduğu her an yanımızda ve sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor” diye konuştu.