Kadınlar Plajı tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya  Büyükşehir  Belediyesi tarafından 31.03.2017 tarihinde  ihale edilen  mayıs ayında yapımına başlanan Kocaali Kadınlar Plajı projesi  hızla ilerliyor.

"Hayatın Stresinden Uzak"

Çalışamalar hakkında açıklama yapan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet ACAR;
İlçemiz hızla gelişmekte, Kocaali Kadınlar Plajı bölgemiz için çok önemli bir proje, inşallah bittiği zaman Kocaali için bir hizmet daha sonuçlanmış olacak.
Bölgemize farkındalık katacak olan tesis, kendilerini mutlu ve özel hissettirecek merkezlerle kadınlarımızın toplumdaki konumlarının da güçleneceğini sözlerine ekleyen Başkan ACAR, “Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz ve bu artarak devam edecek.
Hayatın stresini ve yoğunluğu yaptığımız bu tesislerde geride bırakacak kadınlarımız, huzurlu bir şekilde dinlendikten sonra tekrar yaşamlarına kaldığı yerden devam edecekler. Ülkemizde emsali  nadir olan böyle bir   sosyal tesisi  ilçemize kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeki  Toçoğlu'na teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı.