KADINLAR PLAJI İÇİN START VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’de inşa edilecek Kadınlar Plajı için altyapı çalışmalarını başlattı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek yapım ihalesinin ardından ise üst yapıda gerekli işlemler hayata geçirilecek.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Kocaali’de hayata geçirileceği açıklanan ‘Sahil ve Çevre Düzenleme Projesi’nde altyapı çalışması başlatıldı. Proje alanında devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, bölgede altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini, kısa süre içerisinde yapılacak ihalenin ardından ise üst yapıda gerekli işlemlerin hayata geçirileceğini aktardı.
Yeni proje ihaleye hazırlanıyor.
Karamehmetoğlu şu açıklamalarda bulundu; “Kocaali Caferiye Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyemiz tarafından kazandırılacak olan Kadınlar Plajı için ihale hazırlıklarımız devam ediyor.
Yeni yaşam alanı
“Ekiplerimiz bu alandaki temizlik çalışmalarını sonlandırdı. Şuanda zemin hazırlanıyor. Bu projemiz kapsamında bölge yeni yaşam alanlarına da kavuşacak. Sakaryalı hemşehrilerimizin büyük beğenisini kazanacak bir projeyi hayata geçireceğimize inanıyoruz. İnşallah ihalenin ardından başlayacak çalışmaları daha da hızlandıracak tüm işlemleri bir bir gerçekleştireceğiz. En kısa sürede yeni yatırımı Kocaali ve şehrimize kazandırmayı hedefliyoruz