Kadro kabul listesi açıklandı

Kocaali Belediyesi tarafından taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulamaya kabul edilen personellerin listesi açıklandı. Kocaali Belediyesi bünyesinde çalışan 60 taşeron personelin başvurusu kabul edildi. Yazı İşleri Müdürü İsmail Elik, “Başvurusu kabul edilenlerin sınav tarihleri belediyemiz internet sitesinden duyurulacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

Kocaali Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü tarafından taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulamaya kabul edilen personellerin listesi açıklandı. Başvuruların ardından oluşturulan tespit komisyonu, belirlenen kriterler doğrultusunda incelemelerde bulundu ve Kocaali Belediyesi bünyesinde çalışan 60 taşeron personelin başvurusu kabul edildi. Başvuru sonuçları Kocaali Belediyesi’nin kurumsal internet sayfası üzerinden paylaşıldı.

Hayırlı olsun
Yazı İşleri Müdürü İsmail Elik, “Taşeron işçilerin kadroya geçeceği yeni uygulama kapsamında başvuruları kısa süre önce tamamlamıştık. Kriterlerin değerlendirilmesinin ardından 60 personelimizin işçi statüsüne geçme talebi kabul edildi. Başvuru sonuçlarına itiraz; 21 Şubat Çarşamba tarihinden 23 Şubat Cuma gününe kadar Sakarya Valiliği’ne veya Sakarya Valiliği’ne iletilmek üzere belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapılacaktır. Sınava girmeye hak kazananlara ait kesin liste; valilik bünyesinde teşkil edilen İtiraz Komisyonu’nun itirazları değerlendirmesi ve kararı neticesinde kesinleşecek. Daha sonra ise başvurusu kabul edilenlerin sınav tarihleri belediyemiz internet sitesinden duyurulacaktır. Hayırlı olsun” dedi. Konuyla ilgili detaylı bilgi için;

Kadro Listesi  için Lütfen Tıklayınız