Kardeş Belediye Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Acar`ı ziyaret etti

Kocaali Belediyesi ile Kardeş Belediye olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar`ı makamında ziyaret etti.

Kocaali ile ‘Kardeş Belediye’ olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar tarafından makamında ağırlandı. ‘Kardeş Belediye’ Körfez’den gelen misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Bizler Kocaali’yi her geçen gün daha da güzelleştirmek için sıkı bir çalışma içindeyiz. Hedefimiz, 2023 yolunda Tarım, turizmiyle ve doğasıyla kente değer katan bir ilçe ortaya çıkarmak” şeklinde konuştu.