Kocaali`de Asfalt Hamlesi

Kocaali`de Altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda, çalışmaların biten bölümlerinde asfalt serim işlemleri devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca Kültür Caddesi, Şehit Yılmaz Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Orhanbey Caddesi’nde asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut “Kocaali’de bulunan önemli ulaşım arterlerini yeni yüzlerine kavuşturuyoruz. Bu kapsamda Kültür Caddesi, Şehit Yılmaz Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi’nde asfalt serim işlemlerimizi tamamlandı. Şu an ekiplerimiz Cumhuriyet Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ardından Orhanbey Caddesi’ni de yeni yüzüne kavuşturacağız. Yaklaşık 6 kilometrelik güzergahta 11 bin ton asfalt kullandık. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bölge halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; Büyükşehir Belediyemiz yaptığı yüksek standartlı asfalt çalışmaları ile ilçemize, yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu`na çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz dedi.