KOCAALİ ÇEVRE YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, yapımı devam eden Kocaali Çevre yolu ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Hızar Mahalle Çağlak yolunu, gökçelik mevkiinden, Hendek yoluna bağlayacak olan çevre yolunda çalışmalar son aşamaya gelindi. Stabilize çalışmaları bitince asfaltlanacak olan Çevre yolu, trafiğe açıldıktan sonra şehir merkezi trafiği rahat bir nefes alacak.

Çevre yolu çalışmaları ile ilgili tüm aşamaları titizlikle takip ettiklerini aktaran Acar, “Kocaali’nin yaşanabilir bir kent olması için projelerimize hız veriyoruz. Projelerimize  desteklerini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu`na, hemşehrilerim  adına  teşekkür   ediyorum diyerek”,   düşüncelerini  ifade  etti.