Kocaali için hız kesmeden devam

Başkan Acar, “ İlçemize, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yeni bir park daha kazandırıyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kocaali Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanacak olan “Millet Bahçesi ve Kıraathanesi ” için çalışmalar devam ediyor

Kocaali’nin gözdesi olacak
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Acar. “Çalışmalarımız tamamlandığı zaman inşallah hemşehrilerimizin vakitlerini değerlendireceği, çocuklar için bakım alanının yer aldığı 150 metrekarelik bir kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun grupları, meydanı ile büyükşehir belediyemizle birlikte ilçemizin hizmetine sunmuş olacağız. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın da müjdelediği kütüphane de projemizin içerisinde yer alacak. İlçe merkezimizde hayata geçirecek olduğumuz bu proje, hemşehrilerimize hayırlı olsun.   Bu vesile ile projemize vermiş olduğu büyük destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeki Toçoğlu’na ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Ağaçlar birinci önceliğimiz
Sözlerine devam eden Başkan Acar” Bu projemiz gerçekleştirirken mevcut ağaçlarımızın zarar görmemesi için elimizden geleni yapıyoruz.  İlave olarak ağaçlandırma çalışmaları da projenin içerisinde yapılacak. Bizim birinci önceliğimiz çevredir,  ağaçtır. Tek bir ağacın dahi zarar görmemesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde “Kocaali için hız kesmeden devam ” ifadelerini kullandı