Kocaali Sosyal Tesisleri bugün açılıyor

Kocaali Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa çalışmalarının tamamlandığı Kocaali Sahil Park ve Sosyal Tesisleri’nin 6 Haziran Çarşamba günü (Bugün) saat 19.30’da açılışı gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa çalışmalarının tamamlandığı Kocaali Sahil Park ve Sosyal Tesisleri, 6 Haziran Çarşamba günü saat 19.30’da açılıyor. Kocaali Caferiye Mahallesi’nde bulunan 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projenin ilçenin turizm potansiyeline önemli derecede katkı sunacağı ifade ediliyor.

Turizm standartları yükselecek
Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından yapılan açıklamada, “Kocaali ilçemizde örnek bir sahil projesini hayata geçirdik. Yürüyüş alanlarımız, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları merkezimizin içerisinde yer alıyor. İlçenin ve bölgenin turizm standartlarını yükseltecek Kocaali Sahil Park ve Sosyal Tesisleri açılışın ardından hizmet sunmaya başlayacak. 6 Haziran Çarşamba (Bugün) günü gerçekleştireceğimiz açılış programına tüm Sakaryalılar davetlidir” denildi.

Karadeniz’e değer katacak
Kocaali Sosyal Tesisleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar” Belediyemizce tarafından tahsis edilen, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kocaali Sosyal Tesisleri, bugün açılıyor.  20 bin metre karelik alanda, yürüyüş alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunduğu tesis, İlçemize değer kattığı gibi, Karadeniz’e ve bölgemize değer katacak. Bu vesile ile, bizleri kırmayarak ilçemize kazandırılan sosyal tesis için, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, ağabeyimiz Sn. Zeki Toçoğlu’na ve projede emeği geçenlere teşekkür ederim. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi