Milletvekili Recep Uncuoğlu Evet için Kocaali`de

Milletvekili Recep Uncuoğlu Evet  için Kocaali`de

Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, 16 Nisan’da referandum da oylanacak yeni anayasa değişikliğinin bilgilendirilmesi çalışmaları kapsamında Kocaali Şerbetpınar Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Recep Uncuoğlu’nun vatandaşlarla birlikte olduğu Şerbetpınar  buluşmasına Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevindik,  Ak parti ilçe başkanı Burak Ak, Belediye Meclis üyeleri, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleriyle köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu da, Referandum süreci ile ilgili bilgiler vererek, ”Tarihi bir süreçteyiz. Türkiye’nin kaderini değiştirecek, çok büyük bir adım atabilmeyi Allah bu iktidara nasip etti. AK Parti iktidara geldi, sessiz yığınların sesi, kimsesizin kimi olma adına bu memleketi millet iradesi ile yönetmek için önüne çıkan bütün engellerle mücadele etti. Bu millet çok inledi, koalisyonlar altında, yoksulluklar, yokluklar, hastane kuyrukları, başörtüsü yüzünden eğitim hakkı alınanlar, terörün kol gezdiği bir Türkiye’de artık yeter dedik. Referandum sonucu İnşallah muvaffakiyetle sonuçlanır, inşallah sandıkta güçlü bir evetle Türkiye bir daha o eski hastalıklarına geri dönmez. Türkiye bir daha çift başlılık yaşamayacak. Koalisyonlar ortadan kalkacak. Bu değişiklik AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan için değil, milletimizin yarınları içindir” ifadelerini kullandı.