MİLLETVEKİLİ YAVUZ EVET İÇİN SAHA`DA

16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi halk oylaması için AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz Kocaali’li vatandaşlara yeni sistemi anlatıyor.

Ak Parti Milletvekili Yavuz Kocaali İlçesinde, KadıköyTekstil fabrikasını, Fulcam fabrikasını, Kocaali İlçe Devlet Hastanesini, Hızar mahalle, Yalı mahallesi ve hasta ziyaretleri yaptı.

Milletvekili Yavuz neden EVET dediklerini açıkladı; İSTİKRAR İÇİN EVET: Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek.  VESAYETE SON VERİLECEK: Meclis doğrudan belirlenmesi ile ilgili irade güç kazanacak. Güçlü yasama, güçlü icraat. MECLİS: Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis`te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSYK`ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis`e seçimleri yenileme imkanı verilecek. Halkın temsil gücü artacak. Konularını  vatandaşlarla paylaştı.