Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun

İlçe genelinde bayramlaşma programlarına katılan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar” Bizleri bu günlere kavuşturan yüce Allah’a Hamd olsun. Hayırlısı ile bir Ramazan Bayramımızı daha eda ettik. Rabbim bizleri sevdiklerimize birlikte nice Ramazan Bayramlarına kavuştursun” dedi.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar Ramazan Bayramı programlarına katıldı
İlk olarak Belediye Hizmet binasında vatandaşlar bir araya gelen Başkan Acar, sonrasında esnaf ve Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

Programa Belediye Başkanı Ahmet Acar’ın yanı sıra Ak Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK parti İlçe Başkanı Ersan Demir, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Akyüz, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Birlikteliğimiz daim olsun
Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Ak Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, ” Bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz, Ramazan Bayramımız mübarek olsun,  Rabbim tutulan oruçları kabul etsin. Yüce Allah bizlere birlikteliğimizin daim olduğu nice bayramlaşmalara ulaştırsın” dedi

Bayram; dayanışma ve paylaşmadır
Bir Ramazan Bayramı coşkusunu daha  birlikte yaşamanın mutluluğuyla eriştiklerini belirten Başkan Acar, “Birlik ve Beraberlik içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; dayanışmanın, paylaşmanın, hoşgörünün, sevginin arttığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği zamanlardır. Rabbim birlikteliğimizi daim etsin. Ramazan Bayramı; ülkemize, İslam dünyasına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olsun. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.