Referandum Parti Meselesi Değil Memleket Meselesi

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar Referandum çalışmaları kapsamında Mahalle  gezilerine devam  ediyor.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Ak ve Teşkilat  üyeleri  Yayla mahalle sakinleriyle  bir araya  geldiler.

Başkan Acar; Darbelerle, belirli entrikalarla, e-muhtıralarla bu ülkenin gelişiminin önüne devamlı engeller koyan bir sistem vardı. Bu sistem, hedeflerimize ulaşmamıza engel oluyor. Buna dur demek, kabuğumuzdan sıyrılmak ve büyümek için değişiklik şarttı. Bu referandum muhtarlık, belediye başkanlığı ya da milletvekilliği seçimi değil, Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Bu referandum parti meselesi değil, bu referandum Memleket meselesi olaya bu yönden bakılmalıdır. 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik içerisinde düşmana, haine aman vermeyen bu yüce Türk Milleti’ni, masa başında ya da bazı oyunlarla ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmeyecek, eminim ki 16 Nisan’da bu Millet geleceğini kurtarmak için “EVET” diyecek dedi.