Yaşasın Cumhuriyet

Bu yıl 95. Yıl dönümü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Kocaali Futbol Sahasında gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanı Ahmet Acar’ın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Oda Başkanları, Siyasi parti temsilcileri, Gaziler, Şehit yakınları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, çeşitli okullardan öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program kapsamında öğrenciler gösteri şiir ve konuşmalarıyla devam etti.

Program kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan ACAR;
“Atalarımızın çok zor şartlarda gerçekleştirdiği bu kutsal dava yolunda nice gençlerimiz, nice koç yiğitler şehit olmuşlardır. Bayrağımızın inmemesi, Ezanımızın dinmemesi için çok mücadeleler verilmiştir.
Hainler her zaman iş başında olmuşlardır. Bugün yine aynı şekilde bir mücadele verilmektedir. 15 Temmuz gecesi başta olmak üzere birçok kez devletimizi ve cumhuriyetimizi kabullenmeyen şer odakları vatanımızı kuşatmaya çalışmış ancak milletimiz üstün feraset örneği göstererek bir kez daha cevaplamıştır. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları, şehitlerimizi yâd eder. Cumhuriyet Bayramımızı kutlarım” dedi.