Yeni meclis Başkan Acar, Başkanlığında toplandı

Kocaali Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Acar, Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hep Birlikte Kocaali için çalışacağız
Açılış Konuşmalarını gerçekleştiren Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinin Ülkemize, İlimize ve İlçemize hayırlı olsun. Bizim derdimiz ilk önce Kocaali. Önümüzde 5 yıllık çalışma dönemi var. İlçemiz için Belediye Meclisiyle, Muhtarlarımızla, STK’larımızla ve hemşerilerimizle el ele vererek Kocaali’mizi geliştirmeye devam edeceğiz ” dedi.

Komisyon üyeleri seçildi
Gündemin 4. , 5. , 6. , 7.  maddelerinde yer alan Başkanlık Divanı Üyeliği, Meclis Başkan Vekilliği, Encümen ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Buna göre; Belediye Başkanlık Divanı Meclis Kâtip, Asil Üyeleri, Emre Yılmaz, Mehmet Alemdar. Belediye 1.ve 2. Meclis Başkanı Vekili 1. Meclis Başkan Vekili: Sevgi Serdar, 2. Meclis Başkan Vekili: Mehmet Şanlı. Encümen; Ahmet Aygın, Serdar Gül. İmar Komisyonu; Hasan Ali Kulaç, Enver Çelik, Batıkan Zorbey Turgut, Abdülhamit Bağ ve Mehmet Alemdar,  Plan Bütçe Komisyonu; Cafer Eriş, Serdar Gül, Turan Kalfa seçildiler.