Yeni Okulun Adını Kocaalililer Belirleyecek

Caferiye-Ortaköy konutları projesinde inşa edilen, içinde 24 derslik bulunan ilkokul ve ortaokulun adını Kocaalili vatandaşlarımız belirliyor. Bu konuda da anket çalışmaları başlatıldığını dile getiren Başkan Acar, “Katılımcı belediyeciliğin güzel bir örneğini daha ortaya koyuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi ankete katılmaya davet ediyorum” dedi.

Anket Pazartesi 18.00’e kadar devam edecek
Kocaali Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Belediye Başkanımız Ahmet Acar’ın sosyal medya hesabından duyurduğu anket, çalışmamız Bugün Saat: 20.00’da başlayıp, Pazartesi Günü saat 18.00’a kadar devam edecektir” denildi.

Birlikte Belediyecilik
Birlikte belediyeciliğin güzel bir örneğini daha ortaya koyduklarını kaydeden Başkan Ahmet Acar , “Kocaali Belediyesi olarak vatandaşlarımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Kocaali Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Caferiye-Ortaköy konutları projemizde, 24 dersliğin bulunduğu ilkokul ve ortaokulun ismini hemşerilerimizin önerileri doğrultusunda belirleyeceğiz. Bizim için önemli olan ilçemizin yetiştirmiş olduğu isimler ve bölgenin coğrafi konumunu düşünerek önerilecek isimlerdir. Bu vesile ile önerilerde bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı kurumsal web sitemize (www.kocaali.bel.tr) ve sosyal medya (facebook, twitter) hesaplarımızda anketimize katkı sunmaya davet ediyorum” dedi.