ARSA SATIŞ İLANI

KOCAALİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN ARSA SATIŞ İLANI

Belediyemiz adına kayıtlı bulunan ve aşağıda vasıfları yazılı bulunan 2( İki) adet parselin 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. ve birleşik hükümlerine göre" Açık Teklif Usulü" ile satışı yapılacaktır.

-İhaleye iştirak edecekler en geç ihale tarihinde Saat: 13.50 de Belediye Meclis toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhale; 05.08.2024 tarihine rastlayan Pazartesi günü saat 14.00 da Belediye Meclis Salonunda Encümen huzurunda başlayacaktır.

-Taşınmazların satışı için rayiç bedeli üzerinden taleplilerden % 3 nispetinde geçici teminat alınır.
Geçici Teminat T.C Ziraat Bankasına ya da Belediyemiz veznesine yatırılıp makbuzu ihale Komisyon Başkanlığına tevdi edilecektir. Bu geçici teminat ihaleyi alan kişi tarafından satış bedeli üzerinden %6'a tamamlanmak üzere kesin teminat mahsup edilir. İhale ile ilgili her türlü vergi, resim ve harçlar alıcıya ait olacaktır.

-İhale Komisyonu, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

-Komisyonların İhaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.

İHALEYE CIKARILAN PARSELLERİN:

Sıra No

Pafta No

Ada

Parsel No

Miktarı (m2)

Tahmini Satış Tutarı(KDV Dahil)

Geçici Tem. Tutarı

İhale Saati

Mevkii

18P-Ivc

378,00 m2

1.247.400,00.-TL

37.425,00.TL

Yeni Mah.

18P-lvc

377,36 m2

1.245.288,00.-TL

37.360,00.TL

Yeni Mah.

-ihale teminatları ihale saatinden önce Belediye veznesine veya ilgili bankaya yatırılması gerekmektedir

- İhalede satışı yapılacak taşınmaz malı satın almak isteyen gerçek ya da tüzel kjşiler, taşınmazların imar durumlarını Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden görebilir.

-İhale bedeli şartnamesindeki süre içinde ödenecektir, süresi içinde ödenmediği takdirde yatırmış olduğu teminat Belediyemize irat kaydedilir.

-İstekliler Şartnamelerdeki yazılı belgeleri eksiksiz olarak sunmak zorundadırlar.

-Her arsa için tanzim edilen satış şartnameleri Belediyemiz Yazı İşi. Müdürlüğünde, mesai saatleri içinde görebilir. Şartname 1.500.- TL karşılığında Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilecektir.

Keyfiyet ilgililere duyurulur.

Duyuru Tarihi: 2024-07-18 Paylaş:
Son Yazılan Duyurular