TAŞINMAZ KİRALAMA İHALE İLANI

Belediyemiz adına kayıtlı ve aşağıda vasıfları yazılı bulunan 4 (dört) adet taşınmaz alana bir proje uygulanması şartıyla 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. ve birleşik hükümlerine göre" Açık Teklif Usulü "ile kiralaması yapılacaktır.

İhale;l6.09.2024 tarihine rastlayan Pazartesi günü saat 14.00 da Belediye Meclis Salonunda Encümen huzurunda başlayacaktır.

Kiralama için rayiç bedel üzerinden taleplilerden %3 nispetinde geçici teminat alınır. G. Teminat Belediye veznesine, T.C Ziraat Bankasına yatırılıp makbuzu ihale Kom. Bşk. lığına tevdi edilecektir. Bu geçici teminat ihaleyi alan kişi tarafından kiralama bedeli üzerinden %6'ya tamamlanmak üzere kesin teminat mahsup edilir.

İhale Komisyonu, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.

İhaleye iştirak edecekler en geç ihale tarihinde Saat: 13.50 de Belediye Meclis toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhale ile ilgili her türlü vergi, resim ve harçlar kiracıya ait olacaktır. İhale ile ilgili her türlü doküman Belediyemiz Yazı İşi. Müdürlüğünden, mesai saatleri içinde alınabilir.

İhale ile kiraya verilecek taşınmaza ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Toplam                       3 Yıllık Kiralama Muh.

Mahalle  Ada/Parsel/  İmar Durumu/ M2 Alanı/ Süresi/ Bedeli KDV Hariç   / Geçici Teminat/ Saati/

Yalı .  537/7-8-9-10   . Tarla             4.570 m2  3 Yıl            1.000.000,00.-TL    30.000,00.-TL   I 4:00

İhaleye Katılacaklardan İstenilen Belgeler:

A - Gerçek kişi olması halinde;

T.C. Kimlik Numarasını. İçerir  Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Tebligat için adres bildirimi, Teminat mektubu veya makbuzun aslı, (Teminat mektubu ise, teminat mektuplarının asılları ve Banka teyit yazısı.) Vekaleten katılacakların noter tasdikli imza Sirküleri ile vekaletnameleri, Ortak girişim olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi, Taşınmaz Kira Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.) Şartname Bedeli Makbuzu. Vergi Levhası. Belediyeden borcu yoktur belgesi.                •

B - Tüzel kişi olması halinde;

İlgili Makamlarından yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair faaliyet belgesi, Temsil durumunda Şirket adına şirket hissedarı olmayanların ihaleye katılması halinde, Noter onaylı vekaletname, Tüzel kişiliği belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları teşvik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, Ortak girişim olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi, Tebligat için adres bildirimi, Taşınmaz Kira Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.), Şartname  deli Makbuzu. Vergi Levhası, Belediyeden borcu yoktur belgesi.

İlanen duyurulur.

Duyuru Tarihi: 2024-09-29 Paylaş:
Son Yazılan Duyurular