Açık hava etkinlikleri ilçeye gelen misafirler tarafından ilgi görüyor.

Belediyemiz tarafından kurulan “açık hava sinema etkinlikleri” ilçeye gelen yazlıkçı misafirler tarafından ilgi görüyor.

Kocaali Belediyesi tarafından haftanın dört günü yapılan etkinlikler kapsamında; 6- 14 yaş arası çocuk sineması düzenlenirken, yetişkinler içinse akşam 22’den sonra farklı filimler gösteriliyor.  Euro 2024 Milli Takım maçları da yayınlanırken belirli günlerde ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras (SOKÜM) Taşıyıcısı ünvanına sahip Meddah ve Tiyatro Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu tarafından düzenlenen “Hacivat & Karagöz” perde oyunu ile aileler ve çocuklar eğlenceli anlar geçiriyor.

Açık hava sinema etkinliklerinin aileler ve çocuklar tarafından ilgiyle takip edildiğinin bilgisini veren Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü; “bu yıl çocuklarımıza ve gençlerimize saat 21.00 ile 22.00 arasında önce çizgi film, sonra Hacivat-Karagöz; büyüklerimize nostaljik filmler yayınlayarak vatandaşımızın yaz tatilini daha güzel ve daha eğlenceli geçirmesi için böyle bir düzenleme yaptık” dedi.

Etkinliği önümüzdeki yıllarda geliştireceklerinin bilgisini veren Yüzücü; Kocaali’miz çok güzel, yaşanılabilir bir yer. İlçemize olan talep her geçen gün daha da artıyor. İlerleyen günlerde sahilimizi düzenleyerek bu talepleri artıracağız. Halkımıza, milletimize ve yazlıkçılarımıza daha güzel imkanlar sağlayarak hizmet etmeyi düşünüyoruz. Bu bizim görevimiz, başka bir beklentilerinin olmadığını” söyledi.
Düzce’den yaşayan, Kocaali’de düzenlenen etkinlikler için ilçeye gelen Selim Cicu; “Özellikle geleceğimizin umudu gençlerimize yönelik yapılan bu etkinlikleri çok yararlı buluyorum. Belediyemizi çalışmalarının yakından takip ediyorum. İnşallah daha da geliştirerek bu tarz etkinleri devam ettirirler” dedi.

Cicu; Gençlerimize de örf, adet, milli ruh ve inançlarını kaybetmemelerini tavsiye ettiğini sözlerine ekledi.

Etkinliklere katılan çocuklar ise programların çok güzel olduğunu ve devam ettirilmesi gerektiğini söylediler.

Son düzenlenme Tarihi: 2024-07-04 Paylaş:

Açık hava etkinlikleri ilçeye gelen misafirler tarafından ilgi görüyor.

2024-07-04"

Başkan Yüzücü'den bayram mesajı

2024-06-14"

Arıcılar tescilli kestane balı için Çam Dağı'na kovan bıraktı