Asfalt çalışmaları devam ediyor.

Başkan Acar; Koğukpelit Mahallemizde beş kilometrelik arterde çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz Küplük-Süngüt hattında çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Kocaali Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program dahilinde; Koğukpelit Mahallesinde beş kilometrelik arterde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, Küplük-Süngüt mahallerini birbirine bağlayan arterde çalışmalara başlanıldı.

Koğukpelit Mahallemize hayırlı olsun
Çeşitli nedenlerden dolayı yapım çalışmaları aksayan Koğukpelit Mahalle yolunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; Koğukpelit mahallemizin ana güzergahında asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmaların başlamasını büyük bir sabırla bekleyen Koğukpelit’li hemşerilerimize teşekkür ediyor, yenilen yolun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Küplük, Süngüt bağlantı yolunda çalışmalarımız devam ediyor.
Koğukpelit mahallemizde yaptığımız asfalt çalışmalarının ardından program dahilinde olan İlçemizde de etkisi olan aşırı yağışlardan dolayı ara verdiğimiz Küplük, Süngüt hattında çalışmalarımıza başladık. İnşallah burada ki çalışmalarımızı Kurban Bayramı’na kadar neticelendirerek, program dahilinde olan diğer bölgelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Program dahilinde aksilik yaşanmaması durumunda, Demiraçma- Gümüşoluk, Süngüt- Kızılüzüm, Yayla Mahallesi Demir sokak ve farklı noktalarda da asfalt çalışmalarının yapılacağı bilgisi verildi.

Son düzenlenme Tarihi: 2022-08-02 Paylaş: