Gümüşoluk, Demiraçma ve Kadıköy Asfaltlandı

Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Geçtiğimiz Ekim ayında Gümüşoluk, Demiraçma ve Kadıköy Mahallelerimizde sıcak asfalt yol çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi ise Şerbetpınarı’nda çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Kocaali Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program dahilinde, Gümüşoluk, Demiraçma ve Kadıköy Mahalleleri’nde toplam 8700 metre sıcak asfalt yol çalışması ekiplerin yoğun mesaisi sonucu itinalı bir çalışma neticesinde tamamlandı. Vakit kaybetmeden Şerbetpınarı Mahallesi’ne geçen ekipler burada çalışmalara başladılar.

Demiraçma ve Kadıköy Mahallemize hayırlı olsun

İlk etapta her iki mahallenin altyapı ve yol sorunlarının tespit edildiğini ifade eden Başkan Acar; “2022 yılının Ekim ayı içerisinde Belediye ekiplerimizin özverili ve itinalı çalışmalarıyla önce Gümüşoluk ve Demiraçma, akabinde Kadıköy Mahallelerimizde yol genişletme, düzenleme ve sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Gümüşoluk, Demiraçma ve Kadıköy’ün güler yüzlü hemşehrilerine gösterdikleri sabır, anlayış ve güçlü destek için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Şerbetpınarı yolunda çalışmalarımız devam ediyor

Demiraçma ve Kadıköy Mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin vakit kaybetmeden Şerbetpınarı’na geçtiğini ifade eden Başkan Acar; “Program dahilinde   diğer mahallemiz de Şerbetpınarı idi. Sahada yaptığımız incelemelerden sonra yapacağımız çalışmaları istişare ettik, programımızı oluşturduk ve ekiplerimizle birlikte işe koyulduk. Mahalle aralarına beton yollar, ana güzergaha ise sıcak asfalt döküyoruz. Proje tamamlandığında Şerbetpınarı konforlu yolların kavuşmuş olacak.” dedi.

Bu zamanda kadar 37 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.
asfalt sezonun açılmasıyla birlikte ilçemiz kırsal mahallelerinin büyük bir kısmında asfalt çalışmalarımızı tamamlandığına değinen Koaaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “ Büyükşehir Belediyemizin güçlü desteği, ekiplerimizin özverili çalışması ile şuana kadar 37 bin ton sıcak asfalt serimini gerçekleştirdik.” ifadelerini sözlerine ekledi.

Son düzenlenme Tarihi: 2021-12-04 Paylaş: