Kırsal mahallelerde asfalt serim çalışmaları sürüyor.

Başkan Acar, “Şerbetpınarı mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamlanmasının ardından Kirazlı mahallemiz ile devam ediyoruz.

Kocaali Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce kırsal mahallelerde asfalt serim çalışmaları sürdürülüyor.  Fen işleri Müdürlüğü tarafından Şerbetpınarı mahallesinde 3 bin 500 metreyi aşan yol yapım çalışmalarının ardından ekiplerimiz Kirazlı mahallesinde asfalt mesaisi başladı.

Şerbetpınarı’na Hayırlı Olsun
Olumsuz hava şartlılarına maruz kalmamak için Şerbetpınarı mahallesindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Kirazlı / Karadere mevkiinde yol yapım çalışmalarına başlandığını ifade eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Gece gündüz demeden gayret ederek Şerbetpınarı Mahallemizin yollarını sıcak asfalta kavuşturduk. Okul yolu ve Tepebaşı Sokağı dâhil olmak üzere Şerbetpınarı’na toplam 3500 metre sıcak asfalt attık. Bu güzel hizmetin bitiş noktasında büyük bir şölen havasında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin katılımıyla tamamladık. Hemşehrilerimize, gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Kirazlı ile devam ediyoruz
Kirazlı mahallesi Karadere mevkiinde çalışmalara başlandığına değinen Başkan Acar, “Alt yapı ve zemin iyileştirme programının ardından Kirazlı mahallemizde bin 500 metrelik köy içi yolunda asfalt serim çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa zamanda Kirazlı Mahallemizin de yollarını sıcak asfalta kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Son düzenlenme Tarihi: 2022-12-07 Paylaş:

Son Yazılan Haberler
Kocaali'de gazeteciler günü kutlandı

2023-01-10"

Kocaali'de kardelenler çiçek açtı

2023-01-08"

Muhtarlarla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2023-01-04"

Kocaali’de 40 bin 500 ton asfalt atıldı.

2022-12-30"

Kocaali’de “Vefa Buluşmaları’nın ikincisi düzenlendi.

2022-12-21"

Sakarya'daki Çam Dağı beyaza büründü

2022-12-20"

Kırsal mahallelerde asfalt serim çalışmaları sürüyor.

2022-12-07"

SEDAŞ’ın Kocaali’de çalışmaları sürüyor

2022-12-05"

Çam Dağı'nda sonbahar renklerine