Kocaali'de Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla bisikletle şehir turu yapıldı

Kocaali Kaymakamlığı, Kocaali Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile “Cumhuriyetin 100. Yılı” Etkinleri düzenleniyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen etkinlikler kapsamında, yüz öğrenci ilçe kaymakamlığı binasını önünde bir araya gelerek bisiklet sürüşü gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 100’üncü kuruluş yılı nedeniyle ilçede farklı etkinlikler düzenleneceği ifade eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AA muhabirine, “Hafta boyunca farklı etkinliklerimizin olacak, bugün gençlerimizle birlikte ilçemizde bir bisiklet turu düzenleyeceğiz. Ayrıca, 29 Ekim Pazar günü ilçemizde hemşerilerimizin katılımlarıyla birlikte fener alayı yürüyüşü yaparak, etkinlikleri sonlandıracağız” dedi.

15 Temmuz Zafer Meydanında öğrencilerimizle birlikte “Cumhuriyet’i nereden, aldık nereye getirdik” konulu özel kompozisyonlu sergimiz olacak, yine; öğretmenlerimiz ve halkımız ile birlikte kitap okuma, doğa yürüyüşü, yüz adet ağaç dikimi gibi birbirinden değerli etkinliklerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Kocaali Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Umut Kaya’da, Cumhuriyet bizim için özgürlük, bağımsızlık, vatanın kurtuluşu  ve gençli ifade ediyor” dedi.

Son düzenlenme Tarihi: 2023-10-23 Paylaş:

“Benim çöpüm değil ama benim dünyam”

2024-05-03"