Kocaali’de “Vefa Buluşmaları’nın ikincisi düzenlendi.

Kocaali Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, kuruluşundan bu yana ilçede görev yapan meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile “Vefa Buluşmaları’nın ikincisi düzenlendi.

Sizlere olan vefa borcumuzu ödeyemeyiz.
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Sakarya’nın gözbebeği bu güzel ilçemize hizmet eden herkes başımızın tacıdır. Özellikle geçmiş dönemlerin zor şartları altında Kocaali’de taş üstüne taş konsun diye çalışmış, çırpınmış, mücadele etmiş, Belediye Meclis üyesi olarak görev yapmış ağabeylerimiz, arkadaşlarımız var. Bugün nispeten daha iyi şartlarla hizmet etmeye çalışan bizler; sizler gibi fedakâr ve cefakâr büyüklerimizi, arkadaşlarımızı hatırlamak ve teşekkür etmek için bir araya geldik. Verdiğiniz bütün emekler, yaptığınız güzel hizmetler için sizlere medyun-u şükranız” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Acar’a teşekkür.
Sohbet havasında geçen programda eski dönemlerde görev yapmış muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri söz alarak akıllarında kalan güzel anılarını anlattılar. Belediye Başkanı Ahmet Acar’a, göstermiş olduğu vefa ve saygıdan dolayı da teşekkür ettiler.

Programa Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı yanı sıra, önceki dönemlerde görev yapan İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve yakınları katıldı.

Son düzenlenme Tarihi: 2022-12-21 Paylaş: