Maden Deresinde çalışmalar sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Maden Deresi Eko Turizm Alanı ve Doğa Yürüyüş Parkuru" çalışmaları da sürüyor.

Kocaali Belediye Meclisi Haziran ayı olağan meclis toplantısında sürdürülen çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Acar, “SBB eliyle sürdürülen “Maden Deresi Eko Turizm Alanı ve Doğa Yürüyüş Parkuru’nda yüzde 20 seviyelerine gelindi.  Yüklenici firma tarafından çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.  Ekipler tarafından Merdiven yol yapımı ve tünel içindeki âtıl boruların deplase çalışmaları büyük bir orada tamamlandı. İnşallah Sonbaharın sonlarına doğru proje tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuş olur” temennisinde bulundu.

Başkan Acar, “ Bu projenin gerçekleşmesinde ve Kocaali’nin turizm potansiyelinin artmasında ciddi katkılar sunan Büyükşehir Belediye  Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve  ekibine çok  teşekkür ediyorum” dedi.

Son düzenlenme Tarihi: 2023-06-06 Paylaş:

Son Yazılan Haberler
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

2024-01-10"

Spor Tarihiyle Kocaali kitabı tanıtıldı

2023-12-27"

Kocaali'de AA muhabirlerinin Gazze'de çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı

2023-12-22"

Kocaali Belediyesi, İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamını konu alan sergi düzenleniyor

2023-12-15"

Kocaalili kadınlar sobanın yanında kurutup lezzetlendirdikleri tescilli hurmalardan para kazanıyor

2023-12-11"

Kocaali’de Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla fener alayı düzenlendi

2023-10-29"

Kocaali’de Cumhuriyetin 100. yılı kutlanıyor

2023-10-29"

Kocaali’de Cumhuriyet'in 100. Yılı anısına fidanlar toprakla buluştu.

2023-10-25"

Kocaali'de Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla bisikletle şehir turu yapıldı

2023-10-23"

Kocaali'de Filistin için dua programı düzenlendi.

2023-10-18"