Şampiyon KocaaliSpor

- Kocaalispor 6 - Karasuspor 4

- Plaj Futbolu Kocaali Etabın şampiyonu Kocaalispor  oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi Kocaali  Etabının şampiyonu, Karasuspor’u 6-4  yenen Kocaalispor takımı oldu.

Kocaali Belediyesi ve  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ortaklaşa düzenlediği "Plaj Futbolu Ligi Kocaali Etabı" dört takım arasında oynandı.

Kocaali Plajı'nda oynanan karşılaşmalarda Karasuspor ve Kocaalispor  takımları finale yükseldi.

Final karşılaşmasında Karasuspor’u 6-4 skorla yenen Kocaalispor 9 puana çıkartarak Şampiyon olurken, Kocaali Sahil Spor takımını mağlup eden Sinanoğluspor  2’inciliği, Karasuspor 3’üncülüğü, Kocaali Sahil Spor Genç takımı ise 4’üncülüğü elde etti.

Kupa töreninde  açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Acar; “Ülkemizde 14 etabı bulunan Plaj Futbolu etapları, Kocaalimizinde katılmasıyla 15’e yükseldi. Bu futbol çoşkusu inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda artarak devam edecek. Bu vesile ile ilçemizde bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen Milletvekilimiz Lütfi Bayraktar’a,  TFF Bölge sorumlusu Ferruh Sezgin’e, ilçemizin evladı Oktay Sarı’ya, Gönüllü olarak spor’a kendilerini  adayan Recep Kurt ve Muzaffer Albay kardeşlerimize, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze ile tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Kupa törenine Başkan Acar’ın yanı sıra, Ferizli Belediye Başkanımız İsmail Gündoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Bölge Sorumlusu Ferruh Sezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Güneş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Doğanay, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Hazar ve sporsever halkımız eşlik etti.,

Kocaalispor takımı , Alanya'da gerçekleştirilecek olan Plaj Futbolu Süper Finalleri'nde Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

Son düzenlenme Tarihi: 2023-09-10 Paylaş:

“Benim çöpüm değil ama benim dünyam”

2024-05-03"