SEDAŞ’ın Kocaali’de çalışmaları sürüyor

Başkan Acar, “İlçemizde Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından geniş bir alanı kapsayan çalışmalar devam ediyor” dedi.

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Kocaali’de çalışmalarını sürdürüyor.
50 milyonu aşan bedelle kırsal mahallelerde ve ilçe merkezinde enerji nakil hatları, trafo merkezleri, trafolar ve yeni enerji hatları ile Karadeniz Sahil Yolu’nun Kocaali şehir geçişini kapsayan 10 kilometrelik hattın, aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

Sorunlar çözüme kavuştu
İlçemizde uzun yıllar sorun haline gelmiş enerji problemlerinin çözülmeye başlandığını ifade eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Özellikle yaz aylarında nüfusun ve talebin artmasından kaynaklanan enerji yetersizliği, trafo merkezleri ve enerji nakil hatlarının eski olmasından dolayı sık sık şikayetler geliyordu. Yaptığımız girişimler ve çalışmalar sonucunda SEDAŞ, 2022 yılının ikinci çeyreğinden itibaren çalışmalarını hızlandırarak ilçemizin elektrik ve aydınlatma sorununu gidermiş olacak.” dedi.

Hizmet teşekkürü
Çalışmalar tamamlandığında, ilçemizin enerji kaynaklı sorunların çözüme büyük ölçüde kavuşmuş olacaktır.  Bu vesileyle, konuya sahip çıkan ve destek veren başta Sakarya Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a, Ak Parti Sakarya Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanımız Yunus Tever’e,  SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’a, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü  Burhan Ak’a,  SEDAŞ saha ekiplerine,  konunun ısrarlı takipçisi olan hizmetlerin bir an önce hemşehrilerimize ulaşması için  hassasiyet gösteren Mahalle Muhtarlarımıza  şahsım ve ilçemiz adına  teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son düzenlenme Tarihi: 2022-12-05 Paylaş: