“Gasilhane ve Taziye Evi” çalışmasında sona gelindi.

Başkan Acar; “İlçemizde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali Belediyesi ve Hayırsever vatandaşlarımız iş birliği ile inşa çalışmalarına başladığımız Gasilhane ve Taziye evinde çalışmaların sonuna gelindi”  dedi.

Kocaali Belediyesi  tarafından;  3600 m² olarak İtfaiye ve  Gasilhane yapımı  için yer tahsisi yapılan,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi  tarafından proje çalışmaları tamamlanan , Hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan “Kocaali Gasilhane ve Taziye Evi “ projesinde sona gelindi.

İlçemize hayırlı olsun
Çalışmalarda son aşamaya gelinde aktaran Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “İlçemizde, güzel bir tesisin daha son etabına geldik. Kaba inşaat çalışmaları tamamlandı, İnşallah; Gasilhanesi, Taziye Evi ve diğer hizmetleriyle ilçemize yakışır bir hizmet olacak. Zaten halihazırda Büyükşehir Belediye ekiplerimiz görevlerini sürdürüyor. Hayırsever vatandaşlarla birlikte inşa ettiğimiz bu tesiste işlerini daha da profesyonel bir şekilde yapacaklarına eminiz. Bu  vesile ile  Sakarya Büyükşehir Belediyesi  Mezarlıklar Dairesi  Başkanlığı’na bağlı ekiplerine, Belediye personellerimize teşekkür eder, İlçemize böyle bir tesisin kazandırılmasına emeği geçen; Mühendislerimize,  işçi kardeşlerimize, hayrı dokunan vatandaşlarımıza ve  Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye  şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.