24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Belediye Başkanımız Ahmet Acar, "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle düzenlenen bir dizi programa katıldı.

İlk olarak, bir süre önce ebediyete irtihal eden "Süleyman Ekrem'in görev yaptığı Alandere Nazım Üner İlkokulu'nda öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Acar, ardından; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen programa katıldı.   Burada düzenlenen etkinlikler kapsamında " Aday Öğretmenlerin yemin törenine şahitlik etti. Yarışmalarda dereye giren öğrencilere armağanlarını taktim etmesinin ardından, Başta şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere, İlimizde ve ilçemizde görev yapan   Öğretmenlerimizin, "24 Kasım Öğretmenler Günü "nü tebrik etti.

Programa İlçe Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu'nun yanı sıra, Belediye Başkanımız Ahmet Acar, İlçe Mili Eğitim Müdürü Abdulkadir Güneş, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Daire Amirleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ayrıca, Şehit Öğretmenler anısına hatim duası, Süleyman Ekrem için 45 fidan bağışı yapıldı.