Berberler, Dezenfekte Edildi

Başkan Acar; “Pazartesigününden itibaren salgın sürecinde yeni bir döneme giriliyor, Berber ve Kuaförlerimizin dezenfektasyonlarını tamamladık” dedi

Kocaali Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri11 Mayıs'ta faaliyete geçecek olan berberler ve kuaförlerde dezenfekte çalışmalarını tamamlandı. Çalışma kapsamında ilçede bulunan 20 iş yeri özenle dezenfekte edildi.

Kurallara Uyalım
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Koronavirüs Salgını nedeniyle faaliyetlerine ara veren, Berber ve Kuaför esnafımız; Pazartesi gününden itibaren salgın sürecinde yeni bir döneme giriliyor. Buna hazır olma açısından tüm berber ve kuaförlerimizi dezenfekte ettik ve müşterilerin kullanımına hazır hale getirdik. İş yeri ve müşterilerinden ricamız; Devletimizin ve Bilim Kurularının kararları eksiksiz yerine getirmeleridir. Bu kurallara uyulmasını önemle rica ediyoruz” dedi.