Birlikte Belediyecilik

Başkan Acar “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini doğrudan bize iletebilmeleri BİP ve WHATSAPP ihbar hattı kurduk ” dedi

Kocaali Belediyesi, Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla yeni bir hizmeti daha devreye aldı.
Kurulan servis ile birlikte, vatandaşlardan gelen istek ve şikayetler, beyaz masa uygulamasına ve idari personellere aktarılacak, en kısa zamanda vatandaşlara bilgi verilebilecek

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz
Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında yeni bir hizmeti daha devreye aldıklarını ifade eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Her geçen gün gelişen teknoloji ve içerisinde bulunduğumuz süreçten kaynaklanan sebeplerden dolayı BİP ve WHATSAPP istek-şikayet hattını oluşturduk. Oluşturduğumuz servis ile Vatandaşlarımız, +9 0531 722 77 34 numaralı hattan saat ve mekân gözetmeksizin bizlere taleplerini iletebilirler. İletilen talepler, Belediyemizin Yönetim Bilgi Sistemine işlenerek, vatandaşlarımıza işin durumu hakkında SMS ile bilgi verilecek” ifadelerini kullandı.