Dualar Mehmetçik için

Başkan Acar “İdlib Şehitleri başta olmak üzere; bu toprakları bize vatan kılmak için fedayı can eyleyen bütün şehitlerimiz için kıldığımız namaz sonrası ellerimizi semaya açarak Rabbimizden niyazda bulunduk. Yüce Allah dualarımızı kabul etsin” dedi.

Kocaali İlçesinde, Suriye’nin İdlib kentine rejim unsurlarının hava saldırısında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Kocaali Belediyesi, Kocaali Kaymakamlığı ve Kocaali Müftülüğü organizesiyle Kocaali Merkez Cami’nde bir araya gelen vatandaşlar öyle vakti kılınan gıyabi namazının ardından şehitler için dua ettiler.

Cenaze törenine Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ın yanı sıra, Kocaali Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Müftüsü Adem Gülmek ve çok sayıda vatandaş katıldı

Hayırlara vesile olsun
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; ”İlçemiz Merkez Camiinde, bugün öğle namazı sonrası şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldık. İdlib Şehitleri başta olmak üzere; bu toprakları bize vatan kılmak için feda-i can eyleyen bütün şehitlerimiz için kıldığımız namaz sonrası ellerimizi semaya açarak rabbimizden niyazda bulunduk. Bu vesile ile “Barış Kalkanı” harekâtında, “Kapan-7 Karadağ” operasyonunda görev alan tüm Mehmetçiklerimize üstün muvaffakiyetler dilerim. Yüce Allah ordumuza, şanlı bir zafer nasip etsin” ifadelerini kullandı.