Gecici Hayvan Barınağında Çalışmalar devam ediyor.

Başkan Acar “Çok yakında hizmete açılacak geçici hayvan barınağı ile en az bizim kadar yaşam hakkı bulunan minik dostlarımız için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Kocaali Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından inşaat çalışmalarına başlanılan geçici hayvan  barınağı  ve bakım evi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kısa zamanda hizmete alınacak
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Proje çalışmaları daha önce hazırlanan, Çevre Koruma ve Kontrol  Müdürlüğümüz tarafından sokak hayvanları için yapımına başladığımız geçici hayvan barınağı ve bakım evinde çalışmalar tüm hızıyla devam  ediyor.  Yaklaşık 4500 m² lik bir alanda başlattığımız çalışmalarda gelinen son durum da. Veterinerlik hizmetlerinin verilecek olduğu binanın kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.  Minik dostlarımızın barınacağı evlerde, alt yapı çalışmaları başlanıldı.  Kocaali Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı ve Bakım Evi’ni inşallah yakın bir zamanda tamamlayıp minik dostlarımızın hizmetine açmış olacağız” dedi.