Kocaali, Yeni Sosyal Tesisler Kazanıyor

Dere Islah ve Rekreasyon Projesinde çalışmalar devam ediyor.
Başkan Acar “İlçemize, yeni sosyal ve kültürel alanlar kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Alandere Mahallemize; 1500 metre uzunluğunda içerisinde sosyal donatı alanlarının bulunduğu projemiz için hazırlıklara başladık” dedi.

Kocaali Belediyesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü iş birliği ile Alandere Mahallesinde bulunan Islak ağzı deresinde, dere ıslah ve beton zemin kaplama çalışmaları devam ediyor.

Yeni sosyal donatı alanları inşamız devam ediyor.
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “İlçemize, yeni sosyal ve kültürel alanlar kazandırmak için tüm güzümüzle çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Yeni Mahallemizde, 6000m² alan üzerinde içerisinde sosyal donatı alanlarının bulunduğu “Yeni Mahalle Alparslan Türkeş Parkı ve Millet Bahçesi’nin açılışını yapmıştık. Şimdi de Alandere Mahallemizde bulunan Islak Ağzı deresinin çevresin de ihya çalışmalarına başladık. DSİ’nin dere zemini betonla kaplamasının akabinde; Belediyemiz tarafından 1600 metre uzunluğunda, içerisinde; yürüyüş yolu, bisiklet yolu, dinlenme alanları bulunduracak, Kocaali’mizin sahiline değer katacak peyzaj ve aydınlatma düzenlemeleri yaparak nezih bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.