Tüm imkanlarımızla sahadayız

Başkan Acar “Elimizdeki tüm imkanlarla, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gayret ediyoruz. İnşallah büyük bir problemle karşılaşmadan çalışmalarımızı sonuçlandırırız” dedi

Kocaali ilçesinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor.
İlçede Dün sabah saatlerinde başlayan yağmur akşam saatlerinde etkini artırarak sağanağa dönüştü. Sağanak sebebiyle bazı evler ile tarım ve hayvancılık alanlarını su bastı, dereler taştı.
Vatandaş ve sürücülerin zor anlar yaşadığı sağanak sağanak nedeniyle bazı yollar sular altında kaldı. Kocaali Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri, sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, yaptığı açıklamada, “Dün sabah saatlerinde başlayan yağmur akşam saatlerinde sağanağa dönüştü.  Kadıköprü, Yeni, Alandere, Hızar, Yayla ve Karşı mahalleri olmak üzere birçok derede taşkın ve sel baskınlarının yaşandığını belirten Acar, "Bizim sahadan tespit ettiklerimize göre, 25 hanede sel baskını meydana geldi. Belediye ekiplerimiz ve SASKİ ekipleri, iş makineleriyle sahadalar. Sabah saat 8.00'e kadar sürmesi beklenilen yağış için teyakkuz halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar can kaybımız olmadı.  Kocaali Belediyesi olarak, Sel, su baskını yaşanmaması ve ulaşımın aksamaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." diye konuştu.