Yol Çalışmaları devam ediyor

Başkan Acar “Koronavirüs sebebi ile yavaşlayan hayatımızın zorunlu hizmetlerin yapımına devam ediyoruz. Ekiplerimiz tarafından Caferiye ve Kozluk Mahallemizde parke taş, beton yol yapım çalışmalarını tamamladı” dedi.

Kocaali Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında Caferiye ’de 500 mt, Kozluk’ta 280 mt yol yapım çalışmaları tamamladı

Daimî hizmetlerimiz devam edecek
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Koronavirüs sebebi ile yavaşlayan hayatımızın zorunlu hizmetlerini üretimine devam ediyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından dezenfeksiyon çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Caferiye Mahallemizde 500 mt parke taşla yol yapım çalışmalarımız tamamlandı. Kozluk Mahallemizde ise 100 mt parke taş, 180 mt beton yol imalatı tamamlandı” açıklamalarında bulundu.