Zabıta ekiplerinden iş yerlerine denetim

Başkan Acar “Hemşehrilerimizi zorlayacak tüm oluşum ve fırsatçılığın karşında olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bizler elimizden gelen denetimi yapıyoruz” dedi.

Kocaali Belediyesi, dünyayı kasıp kavuran COVID 19 (Koronavirüsü) salgını ile ilgili aldığı tedbirlere bir yenisini daha ekledi. Salgının ardından, oluşan panik havasında, aşırı fiyat artışları ile vatandaşları zor duruma sokan işletmeleri denetim altına almak için çalışma başlattı.

Müşteri bizim velinimetimizdir.
Kocaali Esnaflarından Mehmet Bolancı” Biz ilçemize hizmet etmekten her zaman gurur duyduk, duyacağız. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Kocaali’mizde hiçbir zaman fahiş fiyatlar uygulanmadığı kanaatindeyim. Müşterilerimiz bizim veli nimetimizdir. Bu hastalıklar biter ama biz halkımıza hizmet etme noktasında elimize azıcık fırsat geçtiğinde bunu kötüye kullanırsak, hemşehrilerimize de Allah’a da hesap veremeyiz. Yüce Allah kısa zamanda bu sıkıntılarımızdan kurtulmayı nasip etsin. Ben her zaman halkın yanında olan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi

İhbar etmeyi unutmayalım
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Kocaali Belediyesi Zabıta Amirliği olarak bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda; Tütün ürünleri ve mamulleri satan iş yerlerinde, marketlerde gerekli denetimlerimizi yaptık. Kocaalili esnaflarımız, her zaman üzerine düşeni yaptığı gibi, bu sefer de elinden geleni yaparak, hemşehrilerimizi mağdur etmeyeceğine inancımız tamdır. Olağan bir gelişmeye karşılık hemşehrilerimizin Alo 153 ihbar hattına şikayetlerini iletmelerini özellikle istirham ederim” ifadelerini kullandı.